Sisälogistiikka ja varastointi

Ergonomiaa ja tehoa logistiikan nostoihin

artikkelikuva: Ergonomiaa ja tehoa logistiikan nostoihin

Schmalzin kätevät alipainenostimet mahdollistavat ergonomisen työskentelyn logistiikan manuaalisissa nostotehtävissä. Helposti yhdellä kädellä käytettävät nostimet myös tehostavat nostotöitä huomattavasti.

”JumboFlex-nostimet auttavat estämään nostamisesta ja raskaiden kuormien liikuttelusta aiheutuvia terveysongelmia ja sairauspoissaoloja. Sairauspoissaolojen väheneminen maksaa nopeasti nostimen hankintakulut takaisin”, Oy Schmalz Ab:n toimitusjohtaja Simo Ylä-Outinen toteaa.

Kansainvälinen Schmalz-konserni on alipaineautomaatio- ja ergonomisten nostoavustinjärjestelmien markkinajohtaja. Schmalz tarjoaa alipainenostimia ja niihin sopivia alumiinisia kevytnosturijärjestelmiä.

kuva

Helppokäyttöinen hallinta

JumboFlex-alipainenostimella voi käsitellä kappaleita 50 kg painoon saakka ergonomisesti ja nopeasti. Kääntöpuominosturi tai kevyt siltanosturi sopii hyvin yhteen JumboFlexin kanssa.

JumboFlexin ohjainkahva istuu mukavasti käteen. Nostaminen, laskeminen ja vapauttaminen on erittäin helppoa ja nopeaa yksinkertaisella yhden sormen hallinnalla, joten käyttäjä oppii nostimen käytön parilla nostolla, (ks. video alla)

schmalz, vaccumlifter

Nostimen tarrainpää on vaihdettavissa pikalukitusjärjestelmällä ja tarjolla on erilaisia tarrainpäitä erilaisiin tarpeisiin.

”Käytössä on imukuppilaitteet pahvilaatikolle, säkeille sekä koukulla nostettaville tavaroille, joissa on kantokahva. Tarrainpäässä voi olla 1-4 imukuppia kappaleen koosta riippuen. Tarjolla on myös multigripper-tarrainpää, jota käytettäessä nostettava kappale voi olla tarrainta pienempikin. Eri malliset pahvilaatikot voi käsitellä samalla multigripperillä”, Ylä-Outinen kertoo.

Lisätietoja: www.schmalz.com/fi-fi

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prologistiikka

Prologistiikka uutiskirje

mainos_1058Seuraa Prologistiikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »