mainos_1048

Kalusto ja huolto
Sisälogistiikka ja varastointi

Trukkien hankinnan edellytyksenä toiminnan helppous ja mukava käyttö

artikkelikuva: Trukkien hankinnan edellytyksenä toiminnan helppous ja mukava käyttö

Toiminnan helppous, energiakulutuksen vähentäminen, hinta, akkujen nopea varaus sekä huoltovapaus olivat PolarPron tärkeimpiä mittareita uusille trukeille. "Jungheinrichin trukit ovat toimineet erittäin hyvin ja litiumioni on mahdollistanut joustavan työskentelyn", kertoo Antti Karjalainen Toimitusjohtaja PolarPro Logistiikka Oy.

Vuonna 2019 Antti Karjalainen otti yhteyttä Jungheinrichiin, kun PolarPro Logistiikka Oy aloitti tarjoamaan yrityksille varastointipalvelua, jolloin trukkikantaa oli päivitettävä ja hankittava lisää. Yksiä tärkeimpiä mittareita uusien trukkien hankinnalle oli toiminnan helppous, trukkien akkujen nopea varaaminen ja huoltovapaus. Lisäksi hyvä hinta-laatu suhde, mutta myös energiankulutuksen vähentäminen oli oleellista, milloin lyijyhappoakku ei ollut enää vaihtoehtona.

kuva

PolarPron toiminnan takaamiseksi Jungheinrichilta ehdotettiin, että aluksi yritys hankkisi trukkeja lyhytaikaisella vuokrasopimuksella, jolloin niitä voisi tarpeen tullen vuokrata lisää tai palauttaa.

Toiminta ja konemäärä kasvoivat, minkä seurauksena PolarPro muutti uusiin tiloihin vuonna 2022. Tällöin PolarPro päätti yhdessä Jungheinrichin kanssa sitoutua uusien litiumionitrukkien 60 kuukauden pitkäaikaisvuokraus- ja täyden palvelun huolenpitosopimukseen, josta Antti Karjalainen kertoi ollen korvaamaton apu työntekijöillensä: "Jungheinrichin huoltoasentaja on ollut meidän työntekijöillemme korvaamaton apu, kun he ovat halunneet konfiguroida trukkeja juuri omia tarpeitaan varten."

kuva

PolarPro Logistiikan ja Jungheinrichin yhteistyö pähkinänkuoressa:

Uusi toiminta alkoi vuonna 2019

- PolarPro Logistiikka Oy aloitti tarjoamaan yrityksille varastointipalvelua ja vuokrasi lyhytaikaisvuokralle trukkeja Jungheinrichilta toimintansa takaamiseksi.

Muutto uusiin tiloihin ja konekannan päivitys vuonna 2022

- Toiminnan ja tilojen kasvaessa PolarPro solmi yhdessä Jungheinrichin kanssa uusien trukkien 60 kk:n pitkäaikaisvuokraus- ja täyden palvelun huolenpitosopimuksen.

Trukkien edellytyksenä toiminnan helppous ja mukava käyttö

- Toiminnan helppous, energiakulutuksen vähentäminen, hinta, akkujen nopea varaus sekä huoltovapaus olivat PolarPron tärkeimpiä mittareita uusille trukeille.

Uudet trukit hyödyntävät litiumioniteknologiaa

- Li-ioniin päädyttiin trukkien helppokäyttöisyyden ja 8-vuoden takuun ansiosta. Ei turhia vesityksiä, nopea akun varaaminen ja jopa 20 % pienempi energiankulutus.

Projektin ratkaisut

Litiumioniakkuteknologiaa hyödyntäviin trukkeihin päädyttiin niiden helppokäyttöisyyden ansiosta: ei turhia vesityksiä ja nopea akun varaaminen. Kiireessä myös akunvaihto on tarpeeton.

kuva

Jungheinrichin litiumionille lupaama kahdeksan vuoden takuu sekä pienempi energiankulutus vaikuttivat positiivisesti päätökseen eikä vuokrahinnassakaan ollut suurta eroa lyijyhappoakkuun verrattuna.

Toimitetut lavansiirtäjät ovat integroidulla chuko-pistorasiaan kytkettävällä varaajalla varustettuja.

Jos akkuja halutaan varata nopeasti täyteen, PolarPro voi käyttää toimitetun EKS110 keräilytrukin ulkopuolista ja nopeaa varaajaa. Näin ei asiakkaan tarvitse hankkia erikseen montaa nopeaa varaajaa.

PolarPron valintaa helpotti myös se, kun he olivat käyttäneet Jungheinrichin koneita lyhytaikaisvuokralla kaksi vuotta todeten trukkien ajettavuuden olevan huippuluokkaa.

kuva”Työntekijämme ovat kertoneet hankkimiemme litiumionitrukkien ajettavuuden olevan huippuluokkaa sekä erittäin mukavia käyttää”, sanoo Antti Karjalainen PolarPro Logistiikka Oy toimitusjohtaja.

Tärkeimmät hyödyt ja aikaansaannokset

  • Helppokäyttöisyys ja varaajien yhteensopivuus
  • Jungheinrichin oma ja sama huoltoasentaja korjaa paikan päällä asiakkaan tiloissa kaikki varaajat ja trukit
  • Kaikki trukit, akut ja varaajat ovat Jungheinrichin valmistamia
  • Mahdollisesti tarvittavien varaosien saatavuus on huippuluokkaa

Lue koko asiakastarina PolarProsta täältä >>

Haluaisitko lisätietoja litiumionitrukeista tai Jungheinrichista?
Se onnistuu täältä >>

Kaikki trukit >>

Lue myös litiumioniakkujemme elinkaaresta lisää >>

Muita asiakasreferenssejä löydät täältä >>

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prologistiikka

Prologistiikka uutiskirje

mainos_1058Seuraa Prologistiikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »