mainos_1048

Huolinta, ahtaus ja tullaus
Kalusto ja huolto
Koulutus ja turvallisuus
Kuljetukset
Ohjelmistot ja innovaatiot
Sisälogistiikka ja varastointi

Kuljetus 2023 -suurtapahtuma

Ennätyksellisen laaja läpileikkaus kuljetusalaan

artikkelikuva: Kuljetus 2023 -suurtapahtuma

Kuljetusalan suurtapahtuma järjestetään neljän vuoden tauon jälkeen 25.−27.5.2023 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä. Tapahtuman näyttelypaikat ovat täyttyneet jo puolisen vuotta ennen tapahtumaa. Tapahtumassa ovat esillä uusin raskas ja kevyt kuljetuskalusto, päällirakenteet sekä laaja kattaus alan palveluja ja tarvikkeita Suomesta ja ulkomailta.

Ensi toukokuussa kuljetusalan toimijat pääsevät jälleen verkostoitumaan ja tutustumaan alan uutuuksiin alan merkittävimmässä kotimaisessa tapahtumassa, jossa on mukana noin 200 näytteilleasettajaa. Uutuuksien lisäksi esitellään alan trendit ja parhaat ratkaisut.

Näyttelypinta-alaa on varattuna yli 27 000 m2. Näyttely tulee tarjoamaan parhaan kattauksen alan tuotteita, palveluja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille ja julkishallinnolle sekä kuljetus- ja logistiikka-alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille. Tapahtuma sopii kaikille, joita kuljetusala kiinnostaa.

Jyväskylän messut Oy

Raskaalla kalustolla valoisat markkinanäkymät

Messuilla puhututtavat myös alan tulevaisuuden näkymät, muutokset ja mahdollisuudet. Esimerkiksi kuorma-autojen rekisteröinnit ovat kääntyneet talven ja kevään aikana kasvuun. Talouden taantumasta ennakoidaan lyhytaikaista ja raskaan kaluston markkinanäkymät ovat olosuhteisiin nähden valoisat. Ensirekisteröityjen kuorma-autojen kokonaismassa on kasvanut selvästi viimeisimmän kymmenen vuoden aikana, sillä viimeaikaiset lakimuutokset ovat mahdollistaneet aiempaa suurempien ajoneuvoyhdistelmien käytön maanteillä.

Jyväskylän messut Oy

"Myös käyttövoimamurros alkaa vähitellen näkyä kuorma-autojen rekisteröintitilastoissa, sillä viime vuonna alkanut kaasu- ja sähkökuorma-autojen hankintatuki on lisännyt kiinnostusta vaihtoehtoisiin käyttövoimiin. Pandemian aiheuttaman komponenttipulan takia uusien mallistojen lanseerauksia on siirretty. Kuljetus 2023 -tapahtumassa onkin tänä vuonna luvassa myös kokonaan uusien mallistojen esittelyjä", kertoo toimitusjohtaja Tero Kallio Autotuojat ja -teollisuus ry:stä.

Lisätietoja: www.paviljonki.fi/messut/kuljetusmessut/

Rekisteröidy kävijäksi täällä>>

Teksti: Jari Peltoranta
Kuvat: Jyväskylän Messut

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prologistiikka

Prologistiikka uutiskirje

mainos_1058Seuraa Prologistiikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »