mainos_1048

OAK kasvaa pohjois-suomessa

OAK nykyinen Oritkarin terminaali laajenee nykyisestä 3 000 neliöstä 6 000 neliön laajuiseksi. Jatkossa terminaalissa on kylmäpuoli elintarvikekuljetuksille, sekä lämmin puoli pakettien lajitteluun. OAK on tunnettu ennen kaikkea elintarviketerminaalistaan, mutta pakettitoimitukset kasvattavat tasaisesti osuuttaan.

Nykyinen 3 000 neliön kylmäterminaali jää laajennuksen myötä elintarvikkeille. Tilan puute on rajoittanut OAK:n liiketoiminnan kasvamista: ”Emme ole käytännössä voineet ottaa enempää asiakkaita, koska tila ei ole joustanut. Laajentuminen antaa mahdollisuuksia paitsi ottaa uusia asiakkaita myös tarjota työpaikkoja Oulun alueella”, kertoo Jussi Kinnunen, OAK:n logistiikkajohtaja.

Tällä hetkellä Oritkarin terminaalissa on 30 työntekijää, ja Tupoksen terminaalissa noin 50 työntekijää. ”Laajennus antaa mahdollisuuden nopeaan kasvuun”, Kinnunen lisää. Viime vuonna OAK:n liikevaihto oli noin 81 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen vuoteen tuli noin 11 prosenttia.

Terminaalin laajennus valmistuu syksyllä 2022. ”Tätä on kovasti odotettu. Kun terminaalitila tuplaantuu, voimme tarjota asiakkaillemme entistä tehokkaampaa ja laadukkaampaa toimintaa”, Kinnunen sanoo.

Lisätietoja: www.oak.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prologistiikka

Prologistiikka uutiskirje
Seuraa Prologistiikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »