mainos_1048

Kalusto ja huolto
Sisälogistiikka ja varastointi

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit toteuttavat tuottavuusloikan - kestävällä tavalla

Jungheinrichin kehittynyt litiumioniteknologia on tuonut markkinoille entistä kompaktimmat, sähköllä toimivat vastapainotrukit, jotka yhdistävät tehokkuuden, joustavuuden ja huippuluokan ergonomian.

Tänä päivänä Jungheinrichin lähes koko sähkötrukkivalikoima on varustettavissa litiumioniakulla. Mutta mitä hyötyä tästä sitten on? - Perinteisiin lyijyakkuihin verrattuna litiumioniteknologia tarjoaa laajan valikoiman etuja: nopean pika- ja välivarauksen esimerkiksi taukojen yhteydessä, huoltovapauden, jopa 20 % pienemmän energiankulutuksen ja jopa kolminkertaisen käyttöiän.

kuva

Lisäksi kaikkien Jungheinrichin valmistamien litiumioniakkujen tekniikka perustuu paloturvalliseen litiumionirautafosfaatti-kemiaan, joka ei palaessaan ruoki itseään.

”Jungheinrichin litiumioniteknologian ansiosta saavutamme suuremman joustavuuden ja paljon ennakoitavamman trukkikannan saatavuuden.”

Uusitut mallisarjat

Thomas Angstenberger, Jungheinrichin vastapainotrukkien tuotepäällikkö, kertoo yrityksen juuri uudistaneen mallisarjojen 2 ja 3 sähkökäyttöiset vastapainotrukkinsa.

”Näiden mallisarjojen hydrauliikka, turvallisuus ja ohjelmisto on kauttaaltaan optimoitu asiakkaan käyttötarpeita varten”, hän kuvailee.

Mallisarjat 2 ja 3 sisältävät yhteensä 12 erilaista trukkimallia. Kolmi- ja nelipyöräisinä malleina saatavien trukkien nostokyky on 1 300–2 000 kg:n verran ja kuormien käsittely onnistuu jopa 7 000 mm:n korkeudessa. Enimmillään jopa 17 km/h kulkevat trukit takaavat tehokkaan työskentelyn sekä varaston sisä- että ulkotiloissa.

”Kaiken kaikkiaan Jungheinrich on onnistunut luomaan meille erinomaisen ratkaisun!” -Varastopäällikkö, Arla

kuva

Hydrauliikkaan viidennes lisää tehoa?

Uudistuksen myötä trukkien hydrauliikkajärjestelmän teho on lisääntynyt jopa 20 % – ja näin myös enimmäistyöskentelyteho on kasvanut merkittävästi. Referenssitrukkina käytettävän EFG 320:n tuntikohtainen käsittelyteho on jopa viisi tonnia aiempaa suurempi.

Uusi hydrauliikkajärjestelmä pitää huolen merkittävästi paremmasta tehokkuudesta ja suorituskyvystä myös käytettäessä lisälaitteita, kuten teleskooppihaarukoita ja kääntö- tai pihtilaitteita. Samanaikaisesti energiankulutus käsiteltyä lavaa kohden on vähentynyt jopa 10 %.

”Nyt toteutettujen parannusten myötä mallisarjojen 2 ja 3 trukit vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin tehokkaan ja kestävän sisälogistiikan osalta entistäkin paremmin. Tämän tavoitteen toteutumisesta kertovat lukuisat tähänastiset tilaukset”, toteaa Angstenberger.

Ergonominen työpiste tekee työskentelystä rennompaa ja vähentää sen väsyttävyyttä. Jens Korbo korostaa tämän seikan merkitystä ja arvoa: ”Kun kuljettajamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja mukavaksi trukeissaan, se lisää kaikkien prosessiemme tehokkuutta!”

kuva

Sähkötrukkien tuomat edut yritystoimintaan:

  • Säästät aikaa ja kustannuksia: ei akun vaihtoa, ei lyijyakkujen edellyttämiä varastotiloja, ei veden lisäämistä eikä muita huoltotarpeita.
  • Samankokoisten akkujen ansiosta jälkiasennus on vaivatonta.
  • Tavarasi siirtyvät sähköisesti ja tehokkaasti – sekä sisä- että ulkokäytössä.
  • Uusimman sukupolven modernit vaihtovirtamoottorit tekevät käsittelystä dynaamisempaa ja tehostavat työskentelyäsi.
  • Äärimmäisen nopea väli- ja tasausvaraus takaa, että trukit ovat lähestulkoon tauotta käytettävissäsi.
  • PureEnergy- ja litiumionitekniikka takaavat energiatehokkuuden.
  • Litiumioniakuilla varustetut trukit kuluttavat jopa 20 % vähemmän energiaa ja akut kestävät kolme kertaa pidempään.
  • Myönnämme litiumioniakuille 8 vuoden takuun käyttötunneista riippumatta.

Lisätietoja Jungheinrichin sähkötrukeista.

Lisätietoja litiumionitekniikasta.

Lisätietoja mallisarjoista kaksi ja kolme.

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prologistiikka

Prologistiikka uutiskirje

mainos_1058Seuraa Prologistiikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »