mainos_1048

Kalusto ja huolto

Mallikohtainen kumimatto on pakettiauton ”must have” -varuste

artikkelikuva: Mallikohtainen kumimatto on pakettiauton ”must have” -varuste

Oletko kyllästynyt pakettiauton tavaratilasta kuuluviin rysähdyksiin, kun tavarat liukuvat ympäriinsä ja kolhivat samalla lattiaa ja seiniä? Et ole yksin! Onneksi liukumista on helppo ehkäistä asentamalla pakettiautoon mallikohtaisesti sopiva, laadukas kumimatto.

Tavarat lähtevät herkästi liikekannalle pakettiautossa, jos tavaratila ei ole tukevasti täyteen pakattu tai kuormaa ei ole sidottu kunnolla paikoilleen. Mallikohtainen, tavaratilan lattian mittojen mukaan leikattu kumimatto vähentää kuitenkin tehokkaasti esineiden liikkumista, mikä ehkäisee naarmujen ja muiden vaurioiden syntymistä. Kumimatto suojaa tavaratilaa kolhiintumisen lisäksi myös likaantumiselta, ja se on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Kaha Oy Ab

Mallikohtaiset kumimatot istuvat tukevasti

Kahan valikoiman pakettiautojen kumimatot on valmistettu neljän millimetrin paksuisesta, kestävästä kumista, ja tarkan mallikohtaisen leikkauksen ansiosta se pysyy tukevasti paikoillaan. Mattojen leikkauksessa on huomioitu ajoneuvon alkuperäiset kuormansidontalenkit, joten voit käyttää sidontaliinoja tavalliseen tapaan. Sidontalenkkien kohdalla on esileikatut palat, jotka voi joko irrottaa kokonaan mattoveitsellä tai jättää paikoilleen.

Kumimattojen mitoitus ja leikkaus tapahtuu Suomessa, joten mattoja on saatavilla lähes kaikkiin Suomessa uutena myytyihin pakettiautomalleihin. Myös kumimattojen räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan onnistuu. Huomioithan, että perusmalliston matot eivät ole öljynkestäviä, mutta tilauksesta saatavilla myös öljynkestäviä kumimattoja.

Kaha Oy Ab

Kumimaton valinta

Pakettiautoissa on valtavasti varaa, mistä valita. Siksi myös mallikohtaisen kumimaton valinnassa on syytä olla tarkkana. Yhdestä pakettiautomallista voi olla saatavilla useita erilaisia variaatioita, joten mattoa valittaessa tulee huomioida ajoneuvon merkki, malli, vuosimalli sekä pituus. Joidenkin ajoneuvojen kohdalla huomioon tulee ottaa myös liukuovien määrä ja muut ominaisuudet, jotka voivat vaikuttaa maton muotoon. Uusimpina soveltuvuuksina löydät kumimatot nyt myös sähköisiin pakettiautoihin, kuten ID. Buzziin.

Kiinnostuitko?

Jos pakettiauton tavaratila kaipaa laadukasta kumimattoa, kannattaa piipahtaa osoitteessa: kaha.fi/pakumatot

Sivustolta löytyy tarkka soveltuvuuslistaus, josta on helppo tarkistaa, mikä kumimatto sopii juuri omaan ajoneuvoosi. Lisäksi pystyt etsimään lähimmän pakumattojen jälleenmyyjän kätevästi kartalta.

Mallikohtainen kumimatto on helppo ja edullinen tapa pitää kuorma paikoillaan ja tavaratila kunnossa!

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prologistiikka

Prologistiikka uutiskirje

mainos_1058Seuraa Prologistiikka
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »